У Гайвороні реконструювати площу Героїв Майдану почнуть вже цього року

Перегляди: 1375

У Гайвороні збираються провести реконструкцію центральної площі міста, передає CBN.

Міський голова Роман Волуйко бачить її сучасною, привабливою і впізнаваною, йдеться у повідомленні на facebook-сторінці Гайворонської міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наразі триває робота над проектом реконструкції площі Героїв Майдану. Серед запланованого – формування рельєфу площі, закладання клумб і газонів, озеленення новими насадженнями, їх автоматичний полив, освітлення, формування алей, установка елементів благоустрою тощо.

На черговій сесії міської ради, що відбулась 9 липня, депутати виділили кошти на реконструкцію. Перші підготовчі роботи з капремонту площі запланували провести ще цього року.

Нагадаємо, що в 2017-му у Кропивницькому оголосили конкурс по реконструкції площі Героїв Майдану. Через рік, у вересні 2018-го, у міській раді відбулось фінальне засідання журі конкурсу на кращу пропозицію оновлення громадського простору площі Героїв Майдану. Жоден з 14 проектів не дотягнув до першої премії. У 2019 році вебсайт міськради писав про плани реконструкції головної площі області на 2020-й.