Про африканських футболістів, що опинилися на вулиці в Кропивницькому, зняли телепрограму

Перегляди: 1505

У новому випуску програми «Контролер» з Ярославом Куцом, який покажуть о 23:20 21 липня, на каналі «Україна», розкриють ексклюзивні деталі продовження скандальної історії африканців в Україні і розкажуть, де вони зараз.

Про це CBN повідомили у прес-службі телеканалу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вони летіли за великою мрією, а опинилися в заручниках. П’ятьом спортсменам із Кот-Д'Івуару обіцяли блискучу кар'єру і високі зарплати. Натомість іноземців залишили без їжі, світла, води і футбольного поля. А також забрали всі гроші. Тепер вони живуть у притулку для безхатьків і не можуть повернутися додому. У всьому цьому африканські спортсмени звинувачують відомого у Кропивницькому футбольного тренера, наставника українських футбольних зірок. Але що скаже сам тренер та його асистент, яких темношкірі спортсмени звинувачують в афері?» - сказано в анонсі програми.

У ТЕМУ

«Унікальна історія рабства і обману в умовах України. Ми звикли, що зазвичай наших громадян ошукують з роботою за кордоном, але є й унікальні випадки омани і фактичного рабства в Україні по відношенню до іноземних громадян. Деталі в новому випуску програми "Контролер"»,

- розповів ведучий Ярослав Куц.

«Контролер» - проєкт каналу «Україна» про найбільш актуальні соціальні проблеми. Щотижня у програмі «Контролер» ведучий Ярослав Куц разом з командою журналістів з’ясовує, чому соціальні проблеми українців накопичуються, двері кабінетів чиновників зачинені, а головний принцип вирішення питань у державі – перекласти відповідальність на іншого. «Контролер» перевіряє, як виконують свої обов’язки керівники держустанов та чиновники на всіх рівнях.