Приютівською ОТГ прокотилася хвиля вандалізму (ФОТО)

Перегляди: 859

Територією Приютівської громади прокотилася хвиля руйнувань, передає CBN з посиланням на сайт громади.

Поблизу села Діброви невідомі зламали зупинку громадського транспорту та вкрали облицювальні елементи конструкції. До цього вандали пошкодили зупинки в Ізмайлівці, Головківці, Протопопівці та інших населених пунктах громади.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У Приютівці вандали не оминули увагою жодне спеціально обладнане місце для відпочинку дітей. У житловому масиві «Цукровий завод» на дитячому майданчику пошкодили гойдалку та лавку для сидіння. На Межевій відірвали класичну гойдалку та пошкодили гойдалку «Балансир», на Садовій відірвали дерев’яні східці, дах та майданчик для спуску з гірки, а на вулиці Шкільній відламали дах та пошкодили конструктивні елементи і металеві листи для спуску з гірки.

Не обійшли увагою навіть вуличні тренажери.

Наразі працівники комунального підприємства «Водолій» вже відновили частину пошкоджених елементів зупинок та дитячих майданчиків.

Жителів сіл закликали повідомляти в правоохоронні органи про акти вандалізму і нагадали, що за порушення правил благоустрою доведеться заплатити штраф від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.