Два гравця «Олександрії» увійшли до символічної збірної туру (ФОТО)

Перегляди: 938

За версією спортивних сайтів, до символічної збірної 32-го туру потрапили одразу два гравця ФК «Олександрія» — Євген Банада та Тимур Стецьков.

Про це повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Володимир Шаран зробив вимушену заміну, випустивши в кінці першого тайму опорного хавбека замість травмованого Гордієнка. І, на думку оглядачів ua-football, саме Банада став джокером олександрійців. Євген був найспритнішим у штрафній «гірників», які рано повірили в свою перемогу. На 89-й хвилині Банада видав гольовий пас на Довгого, ще через хвилину пробив сам, встановивши остаточний рахунок зустрічі.

[caption id="attachment_73752" align="alignnone" width="640"] Євген Банада[/caption]

З думкою колег погоджуються аналітики terrikon.

«Банада з'явився на полі перед самою перервою, вийшовши на заміну. І в другому таймі хавбек своєю грою посприяв тому, що «Олександрія» стала значно настирніше та ефективніше виявляти себе в атаці. Не дивно, що в кінцівці матчу саме Євген став одним з головних дійових осіб поєдинку, записавши на свій рахунок гол і результативну передачу», — вважають вони.

Тимур Стецьков був дуже активним протягом усього матчу. На думку оглядачів footboom, саме завдяки йому «Олександрія» постійно створювала моменти біля воріт «Шахтаря». Тимур провів цю гру на високому рівні і постійно своєю активністю гнав партнерів уперед. Міг і сам забити гол, але не зумів підлаштуватися під передачу і пробив вище воріт.

[caption id="attachment_73753" align="alignnone" width="640"] Тимур Стецьков[/caption]

На думку аналітиків terrikon, молодий фулбек порадував тренерський штаб «Олександрії» своїми діями в матчі проти «Шахтаря». Стецьков був активний і ефективний на лівому фланзі. У кінцівці першого тайму йому представився відмінний шанс скоротити розрив у рахунку, але бек розгубився і пробив повз ворота. Проте в другій половині гри багато в чому завдяки діям Стецькова «Олександрії» вдалося все ж піти від поразки, завершивши сезон на мажорній ноті.