У Кропивницькому триває тепломодернізація 31-ї школи (ФОТО)

Перегляди: 3415

У Кропивницькому тривають роботи з термомодернізації приміщення школи №31, передає CBN з посиланням на пресслужбу міськради.

Роботи розпочали у лютому 2020 року. Запланували утеплити фасади та цоколь, замінити віконні та дверні блоки, систему опалення, відремонтувати систему вентиляції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вартість робіт складає 28,7 млн гривень. 11,5 млн гривень – кредит від міжнародної фінансової організації «Північна екологічна фінансова корпорація» (НЕФКО), який взяли минулого року.

Строк запозичення – п’ять років, включаючи період відстрочки до одного року від дати підписання, але не більше ніж шість місяців після завершення проекту. Відсотки за користування запозиченням – 3% річних.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва Сергій Білокінь, станом на сьогодні у приміщенні школи вже повністю замінені віконні блоки, майже завершені роботи по заміні світильників. Утеплення фасаду виконано на 70%. Нині тривають роботи з утеплення цоколів, заміни системи опалення. Також проводиться заміна в’їзних воріт та ремонтуються ганки.

«Школа знаходиться у великому спальному мікрорайоні міста, тут навчається багато діток, тому дуже важливо, аби класні кімнати були теплими та якісно освітленими», - зазначив міський голова Андрій Райкович і додав, що раніше в цьому закладі відремонтували спортивну та актову зали, а також хореографічний клас.