Жителі Знам’янки вийшли на акцію протесту та звернулися до президента (ФОТО)

Перегляди: 3007

У Знам’янці місцеві жителі влаштували акцію протесту – містяни обурені смородом зі свиноферми, який не дає нормально дихати.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасники акції називають джерелом смороду свиноферму ТДВ «Колос» та звинувачують у своїх проблемах її власника Василя Моцного. Кажуть, підприємець обіцяв збудувати очисні споруди і відстійники, а натомість вивозить свинячий гній на поля.

Люди стверджують – у передмісті, в першу чергу, в Привокзальному мікрорайоні фактично неможливо дихати. Сморід особливо концентрується з 20 години вечора до 5 ранку. Жителі Знам’янки вважають себе заручниками ситуації, тому й вирішили звернутися до президента.

«Просимо вас організувати перевірку за участі фахівців національного рівня із залученням представників ініціативної групи із громади міста для остаточного вирішення питання з правом на чисте повітря та довкілля, що нам гарантує стаття 50 Конституції України», – йдеться у зверненні.

Фото Ірини Вернигори