Збірні Кіровоградщини здобули на чемпіонаті України золото та срібло (ФОТО)

Перегляди: 1091

Золоті та срібні нагороди здобули перша та друга збірна Кіровоградської області на чемпіонаті України серед гравців не старших за 23 роки, передає CBN.

Він проходив протягом п’яти днів на кропивницькому бейсбольному стадіоні «Діамант».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У змаганнях окрім двох команд нашої області взяли участь збірні Чернівецької та Рівненської області, а також кияни.

Спочатку суперники за коловою системою визначали збірні, які розіграють між собою золото та бронзу. У підсумку, в бронзовому протиборстві зустрілися бейсболісти з Чернівців та Рівного. До 8-го інінгу попереду були рівненці – 1:0. Але бейсболісти з Чернівецької області провели атаку, яка принесла їм три очки. У останньому 9-му інінгу збірна Рівненької області скоротила відставання до мінімуму, але конкуренти втримали перевагу – 3:2. Таким чином, бронзові нагороди здобули бейсболісти Чернівецької області.

У золотому поєдинку земляків друга команда Кіровоградщини сенсаційно на початку зустрічі забезпечила собі перевагу в п’ять очок – 5:0. Лише в п’ятому інінгу підопічні Юрія та Олега Бойка відіграли два очки – 5:2. Та все ж досвід гравців першої збірної Кіровоградщини дався взнаки. Хлопцям Сергія Лимаренка та Руслана Дейкуна не вдалося втримати перевагу й вони поступилися з рахунком 5:10.

Отже, золоті нагороди чемпіонату України з бейсболу U-23 приміряли гравці першої збірної Кіровоградської області. Срібло – в другої команди Кіровоградщини.

Бронза дісталася бейсболістам Чернівецької області. На четвертому та п’ятому місці фінішували команди з Рівненської області та міста Києва.

Фото з Facebook-сторінки Бейсбольная и софтбольная дружба Украина-Америка.