Мер Олександрії піариться на чужих білбордах (ФОТО, ВІДЕО)

Перегляди: 3380

В Олександрії з’явилися білборди з гаслом «Довіряй справам. Міський голова Степан Цапюк».

«Понад десять білбордів по місту, один з них - наш», - розповіла CBN власниця рекламної агенції «Алігатор» Світлана Віряскіна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Агенція отримала листа за підписом секретаря міськради Олександрії Олени Богоявленської з проханням надати площу «для використання Олександрійською міською радою для розміщення інформації про місто Олександрія, привітань Олександрійського міського голови та іншої соціально корисної інформації». Площу мерія просила з 15 вересня по 1 листопада.

Водночас «соціально корисна інформація» є на білбордах уже зараз.

«На моєму - маю за власний рахунок передрукувати постер, за власний рахунок переклеїти і перерахувати дні, які реклама не висіла. По інших площинах мені телефонували власники і дізнавались, чи це моя фірма без дозволу на їхню власність повісила політичну рекламу. Звісно, це не ми зробили», - сказала Світлана Віряскіна.

[caption id="attachment_74389" align="aligncenter" width="640"] Білборд РА «Алігатор» на вулиці Героїв Сталінграда, 19[/caption]

Вона також додала, що пробувала дізнатися в міськраді, звідки взялися надписи «Довіряй справам», однак зробити це не вдалося: «Телефонувала вчора начальнику відділу внутрішньої політики, який раніше писав листа, відповів: вам до архітектора, зателефонувала архітектору, відповіли: вам до начальника ЖКГ, телефоную йому - не відповідає».

CBN намагалося зв’язатися з начальником управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування міської ради Олександрії Геннадієм Лоцманом. Секретарка повідомила, що він нині на засіданні й пообіцяла передати йому номер телефону редакції.

У групі «Сучасна Олександрія» у Facebook, адміністратори якої регулярно пишуть позитивні новини про мерію в цілому та Степана Цапюка зокрема, опублікували «пояснення» (щоправда, вони стосуються не білбордів, а дитячих майданчиків): «Нещодавно на дитячих майданчиках з’явилися таблички "Довіряй справам. Міський голова Степан Цапюк".

Дехто вважає це передвиборчою агітацією.

Ситуація ж наступна: зараз активізувалися деякі зацікавлені особи та "меценати", які приписують до своїх досягнень справи, зроблені командою міської влади.

Тому, щоб уникнути непорозумінь, на всіх загальноміських об’єктах, зроблених Степаном Цапюком і його командою, будуть розміщені відповідні таблички».

Тим часом, о 17:20, блогер Олександр Кіяшко виклав відео. На ньому співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій відновлюють свій білборд, де також несподівано з’явилося «Довіряй справам. Міський голова Степан Цапюк».

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори.