У головлікаря Кіровоградської психіатричної лікарні закінчується термін контракту

Перегляди: 802

Головний лікар обласної клінічної психіатричної лікарні Олександр Тарасенко братиме участь у новому конкурсі на цю посаду.

«Я як законослухняний громадянин буду робити те, що сказав законодавець. Якщо колектив довірить мені, я буду брати участь», — розповів Олександр Тарасенко у коментарі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У липні закінчується термін дії попереднього контракту головлікаря. Голова облради Олександр Чорноіваненко запросив головного лікаря на нараду-співбесіду. Разом з директором обласного департаменту охорони здоров'я Олегом Рибальченком говорили про перспективи розвитку лікарні.

«У нас є маса планів. Ми горимо бажанням поліпшити психіатричну службу. У наступному році НСЗУ вводить новий пакет з мобільної психіатричної допомоги. Будуть мультидисциплінарні бригади. Ми на місці не стоїмо. Ми міняємо структуру установи, ми змінюємо чисельність штатів, це все взаємопов'язані речі. Обласний бюджет не може покривати те, що недодає Нацслужба здоров'я. Є багато невирішених питань. Але хочу сказати, що наша область в Україні виглядає не гіршим чином», — розповів головний лікар.

Олександр Тарасенко виконуватиме обов’язки головного лікаря обласної психіатричної лікарні до остаточного прийняття відповідного рішення обласною радою.

Нагадаємо, що через зaкінчення терміну дії контрaкту із зaймaної посaди головного лікaря облaсної стaнції переливaння крові звільнили Сергія Кібу.

Читайте також: Чи не знищить медреформа Кіровоградську обласну психіатричну лікарню?