У Знам’янці брати-ковалі влаштовують для малечі солодкі годинки (ФОТО)

Перегляди: 1638

Юрій та Олег Гребенюки, які вже більше шести рoків прикрашають Знам’янку, а тепер і інші містечка Кіровоградщини витвoрами кoвальськoгo мистецтва, зробили подарунок малечі, передає CBN.

Вже треті вихідні о 16-й годині на вокзалі поруч з інтернатом з’являється візочок з різнокольоровою парасолькою та апаратом для приготування солодкої вати. Смаколик роздають безкоштовно.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Щоб влаштовувати солодку годинку, ми самі зробили візочок, а установку з паспортом придбали. Дітлахи збираються, їм цікаво», — розповів Юрій Гребенюк, і додав, що солодка вата подобається не лише малечі, а й підліткам.

Волонтери, щоб роблять вату, мають санітарні книжки, працюють у рукавичках. Є у візочку і дезінфікуючий засіб.

Знам’янчанам подобається починання Гребенюків. А задум у братів був більш масштабним. У майстрів є пересувна кузня і гончарне коло. Втім, карантин поки що заважає влаштувати вихідний, під час якого брати будуть навчати дітей ковальському та гончарному мистецтву, а також пригощати їх солодкою ватою.