У Кропивницькому вирахували сепаратиста з відео «Вітру». Роботодавець підготував йому сюрприз

Перегляди: 6421

Прихильником сепаратистських поглядів з відео телеканалу «Вітер» виявився директор спортивних споруд стадіону «Зірка» Анатолій Гольберг.

Директор спортивних споруд стадіону «Зірка» Анатолій Гольберг, який розповів про «громадянську війну на Донбасі», найближчим часом відвідає музей третього полку та ще кілька закладів з метою патріотичного виховання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це журналісту CBN розповів директор футбольного клубу «Зірка» Сергій Кашуба.

«Керівництво клубу не підтримує позицію нашого співробітника. Але я як керівник не маю важелів впливу на особисту позицію членів колективу. В даному випадку ми не можемо погодитися з тим, що в нас громадянська війна. Хочу закликати своїх побратимів, з якими розмовляв вчора і сьогодні, діяти виключно в межах правового поля. А ми, зі свого боку, зробимо низку заходів, заходів, які, я думаю, трошки змінять, трошки вправлять мізки», - сказав він.

Нагадаємо, знімальна група телеканалу «Вітер» проводила 29 липня бліц-опитування з нагоди відзначення Дня Сил спеціальних операцій та випадково натрапила на сепаратиста.