«Інгулець» повернув собі лідерство

Перегляди: 795

Команда Сергія Лавриненка перемогла впевнено кременчуцький «Кремінь» і повернула собі першу сходинку турнірної таблиці Першої ліги.

Перед черговим туром петрівчани йшли другими і втрачати очки на власному полі в грі з аутсайдером із Кременчука не мали права, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вже у дебюті зустрічі господарям удалося вийти вперед. Спочатку Володимир Коробка не використав вихід сам на сам із голкіпером суперника. Та першим на добиванні був африканський легіонер «Інгульця» Оскар Мкомола, який вдало замінив у стартовому складі дискваліфікованого найкращого бомбардира петрівчан Ніку Сітчинаву. Надалі хлопці Сергія Лавриненка володіли відчутною ігровою перевагою. Та збільшити рахунок змогли лише відразу по перерві, після класного удару з гострого кута Артема Щедрого. А остаточний рахунок у матчі встановив той таки Мкомола, який вразив дальній нижній кут воріт суперників ударом злету – 3:0.

Ця перемога дозволила «Інгульцю» повернути собі лідерство в Першій лізі. Це стало можливим після того, як у принциповій битві львівський «Рух» із рахунком 1:0 здолав уже колишнього лідера «Минай».

Наразі, за два тури до завершення чемпіонату Першої ліги, в активі команди Сергія Лавриненка 58 очок. У «Миная» - 56. «Агробізнес», «Волинь» і «Рух» мають у своєму активі по 54 пункти. При цьому «Агробізнес» не претендує на підвищення в класі. А ось «Рух» має один матч у запасі.

Нагадаємо, що до елітного дивізіону потраплять команди, що посядуть три перші місця в поточному сезоні.