Міськвиконком Кропивницького хоче зобов’язати «Екостайл» мити сміттєві контейнери

Перегляди: 998

Виконком Кропивницького планує зобов’язати ТОВ «Екостайл», яке займається вивезенням сміття, мити сміттєві контейнери.

Про це йдеться у проекті рішення виконкому «Про виконання Закону України "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення"».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У документі, зокрема, сказано: «Вважати виконання Закону України "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення" в частині забезпечення своєчасного проведення дератизаційних заходів власниками підприємств, установ, організацій, учбових закладів, об’єктів торгівлі, промисловості та житлово-комунального сектору міста Кропивницького недостатнім».

Виконком хоче «рекомендувати генеральному директору ОКВП "Дніпро-Кіровоград" провести роботи щодо покращення санітарно-технічного стану прибудинкових каналізаційних люків з метою недопущення проникнення гризунів з цих люків у підвали житлових будинків».

ТОВ «Екостайл», відповідно до проекту рішення, має «регулярно проводити миття та дезінфекцію сміттєзбиральних контейнерів на території міста Кропивницького відповідно до вимог санітарно-гігієнічних правил».