Світлина фотографа з Кропивницького увійшла у ТОП-4 найкращих у світі (ФОТО)

Перегляди: 6102

Світлина фотокореспондента «Центральноукраїнського бюро новин» Ігоря Філіпенка увійшла в ТОП-4 найкращих в тематичному конкурсі «Самоізоляція COVID-19» від 35AWARDS.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зокрема, Ігор Філіпенко увійшов до ТОП-3 кращих фотографів цього міжнародного конкурсу.

«Під час карантину в Кропивницькому я побачив багато колоритних і неординарних жителів нашого міста, які намагаються уникнути зараження коронавірусом. І я сфотографував за цей період багато кропивничан, вибрав на свій погляд найкращі роботи і відіслав їх на міжнародний конкурс. Сьогодні я дізнався, що мої фотороботи потрапили в ТОП, а організатори конкурсу надіслали диплом. Мене радує, що цього разу я увійшов у ТОП-3 кращих фотографів цього престижного міжнародного фотоконкурсу. Але ще є чого прагнути, тож я постійно братиму участь у різних конкурсах, показуючи життя нашого міста і його жителів. А мої фотографії побачать професіонали і любителі у всьому світі», – так прокоментував свою перемогу фотожурналіст Ігор Філіпенко.

Всього участь у «Самоізоляції COVID-19» взяли 3289 осіб з 120 країн і 1204 міст. В цілому на конкурс було подано 7828 фотографій.