У Кропивницькому склали 7 протоколів на автобусних перевізників через порушення карантину

Перегляди: 904

З 22 травня, з моменту послаблення карантину, сім адміністративних матеріалів склали на автобусних перевізників через порушення карантинних обмежень.

Про це кореспонденту CBN повідомив начальник управління інфраструктури ОДА Володимир Дмитренко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Загалом це через те, що водії перебували без масок, або те, що не оброблювалися салони транспортних засобів відповідними розчинами. Такі порушення поодинокі й дуже рідкі», - зазначив він.

В області курсують більше 550 автобусних маршрутів. З автовокзалу №1 за добу відправляється більше ста рейсів.

Перевезення пасажирів в автобусах може здійснюватися виключно в кількості місць, які передбаченні для сидіння, в засобах індивідуального захисту як для водіїв, так і для пасажирів, а також перевізники зобов’язанні переводити обробку транспортних засобів перед виїздом на лінію та після закінчення виїзду.

На автовокзалі заборонили роботу залів очікування, а в приміщенні можна перебувати лише в масках.

«Більшість перевізників дотримуються тих обмежень, які необхідні. Чому? Тому що всі ми розуміємо: якщо буде погіршення епідемічної ситуації в області, якщо виникне така ситуація, що наша область потрапить до червоної зони, то пасажирські перевезення знову будуть скасовані, а це знову ж таки зупинення роботи перевізників, зупинення бізнесу, неможливість сплачувати податки», - додав Володимир Дмитренко.

Все про коронавірус читайте за посиланням.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN