Кропивницька «Зірка» завершила сезон і не заявлятиметься до другої ліги

Перегляди: 1425

В останньому матчі групового етапу чемпіонату України з футболу серед аматорів кропивницька «Зірка» на власному полі поступилася запорізькому «Мотору» 1:3.

У разі виграшу запоріжці забезпечували собі місце в плей-офф, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Хоча для кропивничан цей поєдинок не мав турнірного значення, провели його підопічні Саміра Гасанова з повною самовіддачею. Господарі поля на 35-й хвилині вийшли вперед після удару в ближній кут із-за меж штрафного Андрія Махині – 1:0.

Та за чотири хвилині гості відновили рівновагу. Захисники «Зірки» не встигли за швидким легіонером суперників Мохаммедом Рахмуні, який увірвався в штрафний майданчик з лівого флангу й поклав м’яч у дальній кут – 1:1.

Такий рахунок після першого тайму ніяк не влаштовував підопічних Анатолія Чанцева. По перерві досвід гостей дався взнаки. Спочатку, після серії вдалих відскоків, з третього разу Олександр Крук вивів свою команду вперед – 1:2. А згодом, після швидкої контратаки, той же Крук заробив пенальті. Його впевнено реалізував Олексій Бандурін. І хоча «зіркові» мали кілька гарних шансів забити, рахунок до фінального свистка так і не змінився – 1:3.

«Зірка», яка провела після карантинний етап практично молодіжним складом, завершила цей сезон на шостому місці в своїй групі серед десяти команд. Юні вихованці клубної академії ФК «Зірка» набралися необхідного досвіду. Крім того, хавбек «зіркових» Павло Замуренко із дев’ятьма забитими м’ячами посів друге місце в суперечці бомбардирів своєї групи.

Про подальші плани кропивницького клубу офіційної інформації поки не надходило. Із власних джерел стало відомо, що «Зірка» не буде заявлятися до чемпіонату України в Другій лізі.