Циганка, яка обібрала жительку Світловодська, відбулася штрафом

Перегляди: 913

Світловодський міськрайонний суд розглянув справу про крадіжку з боку громадянки роменської національності по відношенню до місцевої жительки.

Вирок опублікований у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Близько 10:30 7 березня 2019 року засуджена запропонувала потерпілій поворожити. Зайшла у будинок і сказала, що хазяйка повинна покласти на рушник всі свої золоті прикраси та гроші. Та погодилась.

«...передані потерпілою коштовні цінності перенесла до іншої кімнати будинку, де, усвідомлюючи, що її дії не помітні потерпілій, таємно їх викрала, повідомивши при цьому, що цінності вона поклала на шафі», - сказано у вироку.

Загалом засуджена спричинила жительці Світловодська збитки на суму 11709 гривень 49 копійок. Цю суму, сказано у матеріалах справи, вона вже повністю відшкодувала.

Суд визнав її винною у скоєнні крадіжки і призначив штраф - 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 850 гривень. Також вона має сплатити 1256 гривень 8 копійок за проведення судово-трасологічної експертизи.