Рекетири з Кіровоградщини та Полтавщини вимагали від людей сплатити борги, яких не було (ФОТО)

Перегляди: 941

Жителі Кіровоградської та Полтавської областей вимагали від людей кілька сотень тисяч доларів США, а у випадку відмови від сплати «боргу» погрожували фізичною розправою або пошкодженням чи знищенням майна.

Про це CBN поінформували в пресслужбі ГУ НП Кіровоградської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час зустрічі з одним із потерпілих злочинці напали на нього й побили. Поліцейські повідомили підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, двом особам.

В іншого фігуранта справи під час проведення обшуку за місцем його проживання правоохоронці знайшли дві бойові гранати. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру.

У злочинців поліцейські знайшли набої, пістолети, сигнальні ракети, гранати та ножі.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 189 (вимагання), ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває.