ФК «Олександрія» здолала «Гірник»

Перегляди: 1109

Олександрійський клуб продовжує підготовку до нового сезону в Українській Прем’єр-лізі.

Нагадаємо, що перший контрольний матч у підопічних Володимира Шарана був запланований із «Ворсклою». Та полтавчани в останній момент відмовилися. Нашим землякам довелося вносити корективи в свої плани. Тоді основний склад ФК «Олександрія» зіграв із дублерами. Ця зустріч закінчилися впевненою перемогою основи – 7:2.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

А сьогодні олександрійці провели зустріч із представником Другої ліги – «Гірником» із Кривого Рогу.

Першими відзначилися гості. На 17-й хвилині господарі дозволили суперникам провести атаку правим флангом і не завадили удару Віктора Берко з близької відстані. Юрій Паньків врятувати свою команди не зміг – 0:1.

Господарі поля пішли вперед великими силами й на 33-й хвилині відновили рівновагу. Після класної подачі з правого флангу в падінні головою м’яч у сітку спрямував Євген Банада – 1:1.

По перерві Володимир Шаран провів чимало замін. Господарі додали у швидкості й таки дотиснули суперників наприкінці матчу. Спочатку «гірники» порушили правила у власному штрафному майданчику проти Євгена Шастала. Пенальті холоднокровно реалізував Денис Безбородько. А за дві хвилини, після класної передачі п’ятою Валерія Лучкевича, той таки Безбородько встановив остаточний рахунок матчу – 3:1.

Наступний поєдинок підопічні Володимира Шарана зіграють 15 серпня проти СК «Дніпро-1».