На Кіровоградщині презентували потенційних кандидатів на місцеві вибори від «Слуги Народу» (ФОТО)

Перегляди: 4124

Політична партія «Слуга Народу» представила кандидатів, які братимуть участь у місцевих виборах на Кіровоградщині. У заході взяв участь голова обласного осередку політичної партії «Слуга Народу», народний депутат України Микита Потураєв.

«Завдяки децентралізації вперше за історію незалежної України українці можуть обрати свою владу, незалежну від вказівок з Києва, владу, яка матиме реальну можливість, щоб зробити життя людей кращим. Не можна допустити, щоб хтось знову робив бізнес на місцевих бюджетах, не можна допустити, щоб українці шукали свою долю в інших країнах. Там, де ти народився, має бути гідне життя. Тут варто жити, про цю землю варто дбати — такою є наша філософія. Кіровоградщина - дивовижний край з колосальним потенціалом. І від вас залежить, наскільки швидко він буде реалізованим. Давайте самі управляти своїм життям», — наголосив Микита Потураєв.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Голова обласного виборчого штабу «Слуги Народу» Михайло Бєжан назвав потенційних кандидатів, які балотуватимуться у місцеві ради Кіровоградщини. Зокрема, партія висуває на посаду міського голови Кропивницького Ольгу Ковальову-Алокілі. Жінка з 1998 року працювала у банківській сфері, обіймаючи переважно керівні посади. Ідея зайнятися політикою прийшла до неї після розмови з донькою, яка заявила, що в майбутньому не планує жити у Кропивницькому. Саме тоді жінка вирішила — вона має зробити все можливе, щоб жителі міста ніколи не хотіли його залишати.

«Для мене не існує слова "неможливо". Все можливо, якщо на те є бажання. В мене воно є», — наголосила Ольга Ковальова-Алокілі.

Особисто для себе на посаді міського голови кандидатка бачить два завдання — збільшення надходжень до бюджету та їх ефективне використання. Досягти цього можна завдяки залученню інвестицій та реалізації великих проєктів. Але кредитів на розвиток міста Ольга Ковальова-Алокілі брати не збирається — на її думку, вони переобтяжують міський бюджет надмірним навантаженням.

«Якщо жителі Кропивницького нададуть мені кредит довіри, я обов’язково виправдаю їх сподівання, — сказала Ольга Ковальова-Алокілі. — Я по життю ні з ким не конкурую. Я йду своєю стежкою».

Жінка переконана, що на посаді міського голови її підтримає потужна команда у складі міської ради Кропивницького. Мова йде про керівника обласного виборчого штабу «Слуги Народу» Михайла Бєжана, приватну підприємицю та громадську діячку Анну Зарічну, першого заступника директора Департаменту надання адміністративних послуг Кропивницького Антона Шевченка та пенсіонера правоохоронних органів Сергія Косу.

У Кіровоградську обласну раду «Слуга Народу» представили таких потенційних кандидатів: приватного підприємця Ігоря Волкова, голову ради обласного тервідділення ВГО Асоціація платників податків України, приватного підприємця, директора ТОВ «Юнікон» Андрія Ярового, директора міської лікарні швидкої медичної допомоги Кропивницького Руслана Іванова та приватного підприємця Юрія Шклярука.

Також «Слуга Народу» сподівається перемогти на виборах в об’єднаних територіальних громадах. Зокрема, головою Долинської ОТГ в партії бачать Євгенія Звіздовського, який нині очолює її районну організацію. Помічнянську ОТГ може очолити приватний підприємець Олег Мосенцев, чинний депутат цієї об’єднаної територіальної громади. На посаду голови Гайворонської ОТГ претендує директор ПСП «Перемога» Віталій Пойда, Суботівської ОТГ — заступник голови Знам’янської райради Дмитро Молодченко, Знам’янської ОТГ — начальник Знам’янської дистанції захисних лісонасаджень Володимир Сокирко.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Фотогалерея

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Юрій Шклярук, Руслан Іванов, Ігор Волков, Андрій Яровий[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Михайло Бєжан[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Антон Шевченко[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Сергій Коса[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Анна Зарічна[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Олег Мосенцев, Володимир Сокирко, Дмитро Молодченко, Віталій Пойда, Євгеній Звіздовський[/caption]

Фото Ігоря Філіпенка, CBN