Стало відомо, хто хоче очолити обласну філармонію, бібліотеку Чижевського та центр народної творчості

Перегляди: 2509

Стало відомо, хто претендує на посади керівників обласної філармонії, наукової бібліотеки імені Чижевського та обласного центру народної творчості.

Відповідні документи оприлюднила на своєму офіційному сайті Кіровоградська облрада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Бажання стати директорами обласної філармонії мають керівниця обласного краєзнавчого музею Наталія Агапєєва та викладачка музичного коледжу з Кропивницького Ярина Долінко.

На посаду директора обласної наукової бібліотеки імені Чижевського подали документи нинішня в. о. директора цього закладу Валентина Животовська та адміністраторка ресторану «Шенген» (вона має освіту за спеціальністю «Бібліотечна справа») Оксана Федоренко.

Керувати обласним центром народної творчості хочуть п’ятеро людей: головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту, культури і туризму Первозванівської сільської ради Тетяна Назаренко, директор ТОВ «Гарбузенко», дизайнерка одягу Оксана Гарбузенко, ексначальниця відділу культури, туризму та культурної спадщини Кропивницької РДА Ольга Ковальова, журналістка і редакторка, учасниця проекту «Баба Єлька» Світлана Листюк та завідувачка сектору культури, молоді і спорту Вільшанської РДА Олена Михайлова.