Жителям Кіровоградщини пропонують дешевий газ

Перегляди: 2935

Підприємства та жителі Кіровоградщини зможуть купувати газ дешевше, ніж його продає НАК «Нафтогаз».

Про це CBN повідомили у Кіровоградській обласній енергопостачальній компанії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ліцензію на поставку блакитного палива підприємство вже отримало. Нині тут розпочали укладання договорів із підприємствами області. Також фахівці підприємства розробляють пропозицію для населення. Постачати газ компанія розпочне із жовтня нинішнього року.

«Розробляємо комерційні пропозиції для того, щоб при покупці комплексно і електроенергії і газу клієнту було набагато вигідніше працювати саме з нами, ніж би він купував газ у одній організації, а електроенергію — в іншої. Адже два завжди дешевше, ніж один. Ми готові працювати з усіма. В першу чергу готуємо пропозиції для малого і середнього бізнесу, бюджетних організацій. У кожного буде індивідуальна пропозиція. Ми готові знижувати ціну», — наголосив речник Кіровоградської обласної енергопостачальної компанії Олег Соловйов.

За його словами, підприємство також готується працювати з населенням.

«Єдине, що сьогодні у людей є ще річні контракти з чинними постачальниками газу. Поки вони не закінчаться, люди до нас не прийдуть», — переконаний Олег Соловйов.