Дорожники почали ремонт Об’їзної навколо Кропивницького

Перегляди: 1437

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області (САД) розпочала ремонт Об’їзної дороги у Кропивницькому.

Про це йдеться у повідомленні САД на Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У рамках програми президента "Велике будівництво" вже розпочали капітальний ремонт першої ділянки протяжністю 5 км (км 0+000 – км 5+000). До кінця року він весь буде введений в експлуатацію. В рамках ремонту передбачено розширення проїзної частини з 7 до 9 м, а також буде капітально відремонтовано й розширено міст на відрізку 4+100, який фінансується окремим проектом, і на ньому вже початі підготовчі роботи», - сказано у повідомленні.

Об’їзна Кропивницького включає в себе відрізки чотирьох доріг державного значення: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка км 707-728 (21 км), М-13 Кропивницький – Платонове – 1,5 км (проектується), Південний обхід – 11 км (готується ПКД на ділянку км 5-11), Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв – км 56 – 70 (14 км).

Потреба в коштах на проектування та виконання робіт складає 2,3 млрд грн. Частина дороги буде виконана в капітальному ремонті, частина – поточним середнім ремонтом.