Кропивницькі легкоатлети здобули на чемпіонаті України дві нагороди (ФОТО)

Перегляди: 1057

Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді завершився вчора в Луцьку, передає кореспондент CBN.

В змаганнях узяли участь 487 легкоатлетів із 24 областей нашої країни та Києва. Кіровоградщину представляли два спортсмени й обидва піднялися на п’єдестал пошани.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У стрибках у висоту учасник Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Дмитро Яковенко подолав висоту 2 метри 20 сантиметрів й лише за більшою кількістю спроб поступився досвідченому представнику Херсонської області Андрію Проценко.

Тож, в активі кропивничанина срібна нагорода. При цьому, як зазначив тренер наших стрибунів Геннадій Здітовецький, його учень взяв 220 см з великим запасом. Та, на жаль, 223 см Дмитру не підкорилися.

Саме з таким результатом кілька днів тому наш Олег Дорощук здобув перемогу на юніорському чемпіонаті України. Та цього разу бронзовий призер юнацької Олімпіади 2018 року взяв лише 215 см і серед дорослих посів четверте місце. А от серед молоді такий результат приніс вихованцю СДЮСШОР-2 перше місце.

29 та 30 липня в Луцьку відбудеться особистий чемпіонат України серед дорослих та молоді, де також виступлять кропивницькі стрибуни у висоту.

[caption id="attachment_75704" align="aligncenter" width="480"] Дмитро Яковенко[/caption]