Світловодські ветерани здобули Кубок Олексія Кацмана з міні-футболу (ФОТО)

Перегляди: 849

Чемпіонат Кіровоградської області з міні- футболу серед ветеранів 45 років та старших пройшов у Новгородці.

Це перші подібні змагання, які проводилися Кіровоградською обласною Асоціацією футболу й присвячені пам'яті легендарного нападника та чудового тренера кропивницької «Зірки» Олексія Кацмана.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За почесний трофей та нагороди за коловою системою боролися чотири ветеранські команди. Чудово провели усі свої зустрічі в форматі два тайми по 20 хвилин гравці з Світловодська.

Спочатку підопічні Сергія Лисицького розгромили знам’янчан – 6:0, потім впевнено розібралися з суперниками з Долинської – 5:0. А у вирішальній зустрічі світловодці були сильнішими за господарів турніру з Новгородки – 3:0.

Новгородківці, незважаючи на поразку від чемпіонів, все ж таки стали срібними призерами. Бронза дісталася ветеранам із Знам’янки, яки випередили в підсумковій таблиці команду з Долинської.

Отже першим володарем Кубка Олексія Кацмана стали ветерани зі Світловодська. А всі учасники по закінченню емоційних баталій виказали бажання, щоб турнір розвивався, кількість учасників збільшувалося, що зробить змагання ще більш цікавими.