Вихованці кропивницької «Зірки» стали переможцями всеукраїнського турніру пам’яті Андрія Куценка (ФОТО)

Перегляди: 1196

У Кропивницькому відбувся всеукраїнський футбольний турнір серед юнаків 2007 року народження, який був присвячений пам’яті колишнього гравця та спортивного директора ФК «Зірка» Андрія Куценка.

У змаганнях, які проводилися вже в 15 раз, за перемогу боролися «Зірка -2007», вихованці кропивницької ДЮСШ-2, а також гості із Черкас та Олександрії, повідомили СВN у пресслужбі ФК «Зірка».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ігри проходила на полі зі штучним покриттям стадіону «Зірка». Хлопці грали два тайми по 20 хвилин.

У першому півфіналі зустрілися земляки з «Зірки» та КДЮСШ №2. Своїми гольовими шансами в основний час конкуренти не скористалися – 0:0. А в серії післяматчевих пенальті влучнішими були «зіркові» підопічні Дмитра Донченка та Євгена Дзюбіна – 4:3.

В другому півфінальному протистоянні хлопці з черкаського «Дніпра-80» та олександрійського «Аметисту» також не визначили сильнішого в ігровий час – 1:1. Ну а в серії пенальті вдача посміхнулася черкащанам – 3:2.

У бронзовому двобої вихованці Сергія Симогулова з кропивницької КДЮСШ №2 упевнено розібралися з олександрійцями – 4:1.

У фіналі підопічні Дмитра Донченка та Євгена Дзюбіна з «Зірки-2007» забили в ворота однолітків з «Дніпра-80» три м’ячі. Наприкінці зустрічі черкащанам вдалося забити гол престижу с пенальті – 3:1. Таким чином, саме господарі змагань із «Зірки-2007» стали переможцями традиційного турніру пам’яті Андрія Куценка.

Організатори вручили й індивідуальні пам’ятні подарунки кращим виконавцям у складі кожної команди. Найкращий гравцем турніру визнаний півзахисник чемпіонів Олександр Мороз.

Фото пресслужби ФК "Зірка"