Реперка з Кіровоградщини показала себе на тренажері (ФОТО)

Перегляди: 1167

Реперка Alyona Alyona не з тих, хто обіцяє собі «почати нове життя з понеділка», а десь у четвер уже здувається.

29-річна артистка, яка в червні заявила, що скине 29 кіло, продовжує вперто йти до мети, пише «Таблоїд».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На своїй сторінці у Instagram, де вона ділиться успіхами, Alyona Alyona розповіла історію своїх стосунків зі спортом.

«Колись я любила баскетбол. В школі ще. Багато м’ячів не закидала, зате корпусом як захисник працювала добре. А коли переїхала в Баришівку, виявилося, що тут дівчата люблять волейбол, а хлопці в баскетбольну команду брати не хотіли, бо боялися, що груба гра завдасть мені шкоди», - пригадала зірка.

«Проте ще з дитинства я не любила сидіти на місці. Мій максимум безробіття в житті — 2 тижні. Далі, як то кажуть, "шило в с*аці" муляє, і я вже лечу щось десь робити, кудись ходити і т. д. (На замітку тим, хто думає, що люди в тілі лежать на дивані, жеруть бургери і нічого не роблять)», - наголосила вона.

Як зізнається Alyona Alyona, спорт - це «не її любов», особливо екстремальний.

«Страх сковує мене, і адреналін не штовхає до дій, а змушує ціпеніти. Та й якось жити хочеться, знаєте...» - поділилася вона.

А от коли Олена працювала в дитсадку, руханки разом із дітками приносили їй задоволення.

«Я разом з малятами вчилася рухатися правильно, тягнутися, нахилятися, стрибати тощо. Я побачила, що моє тіло здатне на безліч речей! Хоча спину все одно зірвала, бо обвішати себе дітьми — то щастя», - запевнила вона.

«І саме зараз, коли я маю час для себе та свого здоров’я, все, що я роблю, мені в кайф! Під час карантину я займалася вправами вдома — степ-аеробіка крутезна. Зараз я ходжу в зал, і все, що я там роблю — в кайф: як би не було тяжко і скільки б відер поту з мене не витекло», - додала Alyona Alyona.

Нагадаємо, скоро Alyona Alyona вийде на паркет «Танців з зірками».