Стрижаков Райковичу: «Не заганяйте місто у борги!» (ВІДЕО)

Перегляди: 1320

Сьогодні, 18 серпня, під час сесії міської ради лідер «Перспективи міста» Артем Стрижаков виступив перед депутатами і керівництвом міста, закликавши не приймати безвідповідального рішення щодо взяття на плечі міста кредиту в 70 мільйонів гривень під 12%.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ви сьогодні маєте намір голосувати за безвідповідальне рішення - взяти ще один непосильний кредит! Керівництво міста хоче позичити 70 мільйонів і повісити на місто борг перед виборами. Більше того, бере цю суму під небачені для українських міст 12 відсотків. Чи справедливо, що Вінниця бере кредити під 4%, Львів, Житомир, Миколаїв - під 6%, а Кропивницький - аж під 12, і якраз перед виборами?! Нам що, мало боргів?» – звернувся на сесії до депутатів Артем Стрижаков, зазначивши, що знає про домовленість керівництва міста з депутатським корпусом підтримати цю несправедливу кредитну пропозицію.

«Ці гроші віддавати потім не вам, а нашим дітям. Андрію Павловичу, не беріть гріх на душу!» - сказав меру Райковичу Артем Стрижаков.

У відповідь лідеру «Перспективи міста» міський голова зазначив, що йому не треба нічого радити, адже він сам оцінює себе високо. У результаті більшістю голосів депутати все ж таки підтримали скандальне рішення.