Як у Кропивницькому святкуватимуть День Незалежності (ПРОГРАМА)

Перегляди: 4881

На День Незалежності у Кропивницькому запланували низку святкових заходів.

Про це під час брифінгу розповіла начальниця міського управління культури та туризму Анна Назарець.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На День Державного Прапора, 23 серпня, у місті заплановано підняття прапора біля пам'ятника Тарасу Шевченкові. Початок церемонії — о 09:00 год.

День Незалежності у Кропивницькому розпочнеться з автопробігу. Він стартуватиме з Гаю Десантників і закінчиться на площі біля міськради.

На 10-00 заплановані урочистості за участі керівництва міста. Під час церемонії біля міської ради нагороди та відзнаки отримають кращі працівники Кропивницького. Тут буде фотозона в національних кольорах. Також проводитиметься акція «Прапор у кожну родину».

На 17-00 запланована хода у вишиванках. Вона почнеться біля пам’ятника Янголу-охоронцю та закінчиться на площі Героїв Майдану.

А о 18:00 на Козачому острові стартує перший міський рок-фестиваль. Вхід безкоштовний, відвідувачів зустрічатимуть волонтери, які мірятимуть температуру. Тим, у кого вона нормальна, роздаватимуть відповідні браслети.