Жителі Кіровоградщини у липні купили автівок на чотири мільйони доларів

Перегляди: 896

Минулого місяця у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 140 нових автомобілів.

Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні становила 4 мільйони доларів, повідомляє сайт з продажу авто RST.ua.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Лідером продажів став французький бренд Renault. У Кропивницькому зареєстрували 32 автомобілі цієї марки на суму 520 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. У трійку найпопулярніших марок увійшли Toyota і Mitsubishi.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був хетчбек Renault Sandero. Крім нього були популярними Renault Logan і Renault Duster.

Серед усіх зареєстрованих авто 68% склали кросовери. Майже 40% – з дизельними двигунами, а середній об’єм мотора становив 2 тисячі сантиметрів кубічних.

Впродовж січня-червня 2020 року у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали 720 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала 26 тисяч доларів. Сума витрат у першому півріччі в регіоні склала 19 мільйонів доларів.