«Просто – не просто»: генерація Z про інновації Ілона Маска

Перегляди: 671

Інновації Ілона Маска стосуються кожного з нас, вважають учасники першого в новому телесезоні ток-шоу «Просто – не просто», передає кореспондент CBN.

До себе в студію Дарина Романська запросила представників генерації Z – молодих людей, що народилися в той же час, коли народжувалась незалежна Україна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Це підприємець Кирило Ющишен, головний редактор інформаційних програм телеканалу «Вітер» Марія Староста, координаторка соціальних проектів Ірина Іванова та відеооператор СBN Микола Головко.

Напередодні Дня незалежності разом вони обговорили низку цікавих питань, на які давали відповіді за двома критеріями – важлива для них та чи інша тема чи не важлива, стосується вона їх чи ні.

Інновації американського підприємця стосуються усього людства, вважають молоді люди, проте жалкують, що українці, які працюють в Ілона Маска, не розвивають науку та технології в Україні.

«Я взагалі не можу собі уявити людину, яка сказала б, що Маск - це чувак, який не важливий, або когось не стосуються інновації. Я хочу собі машину Tesla, я хочу користуватися безкоштовним Інтернетом, який буде всюди, у якого покриття буде краще нашого стільникового зв'язку. Я вважаю його крутим чуваком. У мене собака - Тесла», - зізнався Микола Головко.

Ток-шоу «Просто – не просто» вийде в ефірі телеканалу «Вітер» сьогодні, 21 вересня, о 19:15.

Ви також дізнаєтесь, як представники покоління незалежних відносяться до фемінізму та легалізації проституції, як оцінюють протести в Білорусії, чи сортують сміття і як сприймають термін «совок», чи відзначають день Незалежності, чи хочуть емігрувати і за що люблять Україну.