«Просто – не просто»: що думають про протести в Білорусі ровесники незалежності

Перегляди: 834

Якою бачать Україну її ровесники, якими проблемами переймаються - цьому присвячене перше в новому телесезоні ток-шоу «Просто – не просто» з Дариною Романською, передає кореспондент CBN.

У ньому взяли участь підприємець Кирило Ющишен, головний редактор інформаційних програм телеканалу «Вітер» Марія Староста, координаторка соціальних проектів Ірина Іванова та відеооператор СBN Микола Головко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Гості відповідали на різноманітні запитання і давали відповіді за двома критеріями – важлива для них та чи інша тема чи не важлива, стосується вона їх чи ні.

Однією з тем були протести в Білорусі – тема, яка в інформаційному просторі нашої країни зараз є одною з найактуальніших. Гості програми мали чи мають безпосереднє відношення до інфопростору, тож відношення у них до білоруських подій різне.

Так, Ірина Іванова переконана, що покоління ровесників української незалежності не цікавиться подіями у світі, і бачить у цьому велику проблему.

«Для мене великий корінь зла в тому, що ми не цікавимось тим, що відбувається не тільки з ближніми народами, а й тим, що відбувається в нас. 2020-й відкрив дуже багато болючих точок в плані того, що ми не знаємо, що коїться. Тому для мене це важливо, і я вважаю, що мене це (протести в Білорусі, - ред.) стосується», - заявила Ірина Іванова.

Якої думки інші учасники ток-шоу «Просто – не просто», дивіться сьогодні, 21 вересня, о 19:15 на телеканалі «Вітер».

Ви також дізнаєтесь, як представники покоління незалежних оцінюють інновації Ілона Маска, ставляться до фемінізму та легалізації проституції, чи сортують сміття і як сприймають термін «совок», чи відзначають день Незалежності, чи хочуть емігрувати і за що люблять Україну.