«Просто – не просто»: як ровесники незалежності України ставляться до легалізації проституції

Перегляди: 2293

Легалізувати проституцію в Україні чи не варто цього робити, висловили свою думку під час першого в новому телесезоні ток-шоу «Просто – не просто» з Дариною Романською ровесники української незалежності, передає кореспондент CBN.

В ньому взяли участь підприємець Кирило Ющишен, головний редактор інформаційних програм телеканалу «Вітер» Марія Староста, координаторка соціальних проектів Ірина Іванова та відеооператор СBN Микола Головко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Гості відповідали на різноманітні запитання і давали свої відповіді за двома критеріями – важлива для них та чи інша тема чи не важлива, стосується вона їх чи ні.

Думки були різні, але усі учасники програми переконані, що проституція як явище стосується кожного.

«Це проблема вкрай важлива і, на жаль, стосується багатьох, як незахищений секс, епідемія ВІЛ, яка нікуди не поділась. Потрібно дивитися в корінь проблеми. А корінь проблеми - в сексуальній освіті дітей в школах і фінансовій освіті, коли дівчатка-підлітки не розуміють, як інакше можна заробити гроші», - висловився Кирило Ющишен.

На його думку, легалізувати проституцію і таким чином надати можливість державі та бізнесу мати з цього користь – це тактичне рішення, а треба дивитися на проблему стратегічно.

«В рамках держави заробити тут і зараз трохи грошей на податках від проституції - це пил у порівнянні з тим, які збитки приносить і принесе ця галузь в масштабах хоча б ста років», - додав Кирило Ющишен.

Інші учасники ток-шоу дивляться на легалізацію проституції інакше і в них є багато питань. Наприклад, хто оцінюватиме «товар» та визначатиме дорогий він чи дешевий, або де навчатимуть професії?

Відповіді ви можете почути сьогодні, 21 вересня, о 19:15 на телеканалі «Вітер» під час перегляду ток-шоу «Просто – не просто».

Ви також дізнаєтесь, як представники покоління незалежних оцінюють інновації Ілона Маска, ставляться до фемінізму, цікавляться протестами в Білорусії,чи сортують сміття і як сприймають термін «совок», чи відзначають день Незалежності, чи хочуть емігрувати і за що люблять Україну.