«Просто – не просто»: за що любить Україну покоління Z

Перегляди: 680

Чи хотіли б вони емігрувати і за що можна любити Україну, запитала своїх гостей напередодні Дня незалежності ведуча ток-шоу «Просто – не просто» Дарина Романська, передає кореспондент CBN.

І запросила їх невипадково, адже вони – ровесники української незалежності. У студію «Центральноукраїнського бюро новин» прийшли підприємець Кирило Ющишен та координаторка соціальних проектів Ірина Іванова. А також тимчасово змінили своє місце щодо телеекрану головний редактор інформаційних програм телеканалу «Вітер» Марія Староста та відеооператор СBN Микола Головко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як з’ясувалося, хлопці й дівчата знають, що таке працювати за кордоном, але емігрувати не хочуть. Вони хочуть, щоб в Україні було комфортно жити, як за кордоном. Вони люблять Україну і їм шкода тих, хто не відчуває любові до рідного міста чи рідної країни. Ровесники незалежності взагалі не розуміють, навіщо вигадувати причину для любові до батьківщини.

«Я б не переїхала, - зізналась Марія Староста. – Хоча тут мені доводилось працювати на чотирьох роботах, аби заробити те, що я отримувала там. Треба зрозуміти, що там ми нікому не потрібні. Там зовсім інший менталітет, зовсім інші люди. Мені хотілося повернутися в Україну і я повернулась. Мені тут легше дихається».

Ток-шоу «Просто – не просто» вийде в ефірі телеканалу «Вітер» сьогодні, 21 вересня, о 19:15.

Ви також дізнаєтесь, як представники покоління незалежних оцінюють інновації Ілона Маска та протести в Білорусії, ставляться до фемінізму та легалізації проституції, чи сортують сміття і як сприймають термін «совок», що для них свобода і чи відзначають День незалежності.