У Кропивиницькому відбулися змагання «Щаслива підкова» (ФОТО)

Перегляди: 1137

Спортивно-масовий захід «Щаслива підкова», який проводився, вчора, 21 серпня, на іподромі КСК «Княжий двір» обласним відділенням НОК України, був присвячений Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України, передає CBN.

До участі були запрошені керівники, тренери та працівники чотирьох кропивницьких дитячо-юнацьких спортивних шкіл, двох місцевих дитячо-юнацькіх клубів і збірна кропивницьких журналістів. У командах у кожному конкурсі виступали по п’ять спортсменів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасникам стартів запропонували взяти участь у цікавих і різноманітних конкурсах: велоестафеті, бігу на ходулях та стовбунах, накиданні мотузкових кілець на дерево, яке знаходилося на відстані трьох метрів, влучанні кубиками та кульками у своєрідні «бджолині соти» з відповідною кількістю очок, манежному катанні на конях і вікторині з питаннями про кінний спорт та День Державного Прапора України.

Переможці визначалися в командному заліку в окремих видах та за підсумками усіх випробувань.

Як відзначили учасники, свято дуже сподобалося, але те що, начебто, виходило під час тренувань, потім не дуже вдавалося під час залікових стартів. Але найбільше емоцій та вражень було, безумовно, під час манежної їзди на конях.

Потрібно сказати, що збірній журналістів, до складу якої входили спортивний оглядач СВN Юрій Ілючек, технічний редактор сайту SportРепортер Руслан Мусієнко, фотожурналіст Павло Волошин, журналісти «Нової газети» Геннадій Солдецький та Ігор Крушеницький, журналістка «України-Центр» Айнура Алієва та призваний на підсилення команди юний Марат Алієв, було нелегко змагатися з більш досвідченими спортивними фахівцями.

Тим не менш, у метанні кілець журналісти стали першими, в «бджолиних сотах», де Ігор Крушеницький був найвлучнішим серед усіх учасників, журналісти посіли друге місце й у велоестафеті - показали третій час. Та для потрапляння до трійки призерів в загальному заліку серед семи команд цього виявилося недостатньо.

У підсумку всіх конкурсів трете місце посіла команда ДЮСШ-1, срібло здобули представники ДЮК «Старт», а переможцями спартакіади «Щаслива підкова» стала дружна команда дитячо-юнацького клубу «Моноліт», яка вирвала перше місце лише в останньому виді програми - вікторині.

Переможці та призери були нагороджені дипломами та медалями, а всі учасники змагань отримали не лише пам’ятні подарунки від обласного відділення НОК України, але й масу неповторних вражень.