Контролювати дотримання карантину в закладах освіти Кіровоградщини допомагатиме поліція

Перегляди: 1528

Мобільні групи з числа представників поліції, Держпродспоживслужби та інших зацікавлених відомств пильнуватимуть за дотриманням карантинних правил адміністраціями освітніх закладів під час їх роботи з дітьми.

Про це йшлося на онлайн-форумі за участі представників освітніх закладів та поліцейських, повідомили CBN у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Не менш важливим питанням, яке обговорювали правоохоронці та керівники закладів освіти, стало створення безпечного навчального процесу для учнів та студентів. Йшлося про недопущення проявів булінгу, контроль за відвідуванням учнями занять, реагування на факти відсутності на навчанні без поважних причин з боку вчителів, адміністрацій закладів та представників ювенальної поліції», - сказано також у повідомленні.

Крім того, поліцейські з початку навчального року проведуть для дітей і студентів профілактичні та просвітницькі заходи. «Таку ж роботу правоохоронці проводитимуть і з водіями, яким необхідно буде бути уважнішими, рухаючись на дорогах, прилеглих до навчальних та виховних закладів», - додали в поліції.