Кропивницька альтернативна школа «Мозаїка» запрошує на навчання

Перегляди: 2615

Альтернативна школа «Мозаїка» запрошує до себе на новий навчальний рік.

У Кропивницькому альтернативна школа з'явилася рік тому, розповіла під час презентації у CBN директорка школи Вікторія Поляновська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«В Україні вже давно назріла потреба в нестандартних формах освіти, більш комфортних формах. Дитинство – це найресурснійший період, але, якщо ми ламаємо дітей з дитинства, ми забезпечуємо доходами психологів. Роком свого існування ми довели, що коли дітям комфортно, коли їх поважають, коли їм цікаво, коли вони в невеличких групах до восьми дітей займаються у хороших викладачів, вони не тільки добре себе відчувають, у них ще й дуже гарні знання», - розповіла Вікторія Поляновська.

Якість цих знань перевіряє, атестуючи дітей, київський ліцей Еducator, який має відповідну ліцензію.

Діти навчаються в рамках програми МОН, але все викладається таким чином, що у дітей немає необхідності займатися з репетиторами чи на курсах ЗНО.

«Школа дає можливість проводити диференціальну роботу з дітками. В нас є змога впроваджувати цікаві проекти з будь-яких предметів. Наприклад, торік діти за місяць освоїли письмо і читання. Вони прагнуть до самостійності. Ми (вчителі - ред.) не займаємось зайвими паперами, а маємо можливість використовувати різні методики», - розповіла вчителька початкових класів Наталія Андрєєва.

Відрізняється навчання в альтернативній школі «Мозаїка» наявністю додаткових курсів як для молодшої школи, так і для середньої. У першому випадку - це ментальна арифметика.

«У дітей дуже великий потенціал, але його не розвивають. Загальна система освіти направлена на те, щоб розвивати у дітей ліву півкулю головного мозку. Курс з ментальної арифметики рекомендований Міністерством освіти як факультативні заняття, а в альтернативній школі він входить в обов’язкову програму», - розповіла тренер з ментальної арифметики Ірина Новакова.

Для середньої школи активно використовується тьюторний супровід.

«Кожній дитині з п'ятого до дев'ятого класу тьютор допомагає відбудовувати свою освітню траєкторію, плани і пріоритети», - додала директорка закладу.

Крім того, цього року разом з ліцеєм Еducator школа «Мозаїка» запроваджує фаховий курс «Підприємництво для підлітків» для середніх та старших класів.

29 серпня з 11:00 до 14:00 школа «Мозаїка» відкриє свої двері для охочих ознайомитися з її роботою.

Адреса: вул. Пашутінська, 47.

Перед відвідуванням слід зареєструватись у google-формі за посиланням

Також можна приєднатись до перегляду трансляції 26 серпня з 19:00 до 20:00 на сторінках школи «Мозаїка» у Facebook та Instagram (@mozaika.kro) та задати свої питання. Або зателефонувати за номером 095 729 00 44.