У Кропивницькому оголосили конкурс соціальних проектів, які профінансує міський бюджет

Перегляди: 753

Громадські організації Кропивницького запрошують взяти участь у конкурсі, який дозволить їм в наступному реалізувати програми, проекти чи заходи соціальної спрямованості, передає CBN з посиланням на пресслужбу міськради.

Таке рішення прийняли члени виконкому на черговому засіданні.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами заступника начальника управління соцпідтримки міськради Анатолія Орлова, у пріоритеті - програми соціального захисту ветеранів.

«Це можуть бути також відзначення святкових, пам'ятних, історичних та дат, пов'язаних з вшануванням і увічненням пам'яті ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань та політичних репресій, захистом незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, формуванням соборності та державності, проголошенням незалежності України, відвідування військових поховань та військових пам'ятників, а також реалізації положень Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю», - розповів Анатолій Орлов.

Кошти можуть бути спрямовані на проведення заходів з військово-патріотичного виховання, розвиток волонтерського руху, проведення спортивно-реабілітаційних та фізкультурно-оздоровчих заходів, соціального захисту осіб з інвалідністю, розроблення методичних видань з питань соцзахисту, соціальної адаптації, працевлаштування ветеранів, соціальної підтримки учасників АТО/ООС тощо.

У межах конкурсу можуть бути підтримані проведення інформаційно-просвітницьких заходів, видання друкованої продукції, проведення соціальних опитувань тощо.

Конкурсні пропозиції офіційно зареєстровані ГО соціальної спрямованості повинні подати не пізніше ніж за півроку до оголошення проведення конкурсу.

Граничний обсяг фінансування однієї програми, проекту чи заходу становить 120 тисяч гривень.