Офіцер, через якого курсантці з Кіровоградщини ампутували ногу, вибачився (ВІДЕО)

Перегляди: 15751

Шевченківський районний суд столиці обрав запобіжний захід майору Володимиру Холодному, який скоїв ДТП та тяжко травмував трьох курсанток.

Про це йдеться у повідомленні Національної поліції України, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ухвалою суду підозрюваному застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави», - сказано у повідомленні.

«5 канал» оприлюднив відео з зали суду, на якому Холодний визнає свою провину, обіцяє не уникати покарання та вибачається перед потерпілими.

https://www.youtube.com/watch?v=9gFFXVO6BnA&feature=emb_logo

Нагадаємо, 25 серпня на території військової частини на вулиці Зоологічній у Києві п’яний офіцер на авто збив трьох курсанток Військово-медичної академії.

Дівчат госпіталізували в тяжкому стані з переломами кінцівок. Двом із них довелося ампутувати ноги. Зловмисника затримали на місці. 46-річний військовий керував автомобілем, що перебуває в розшуку.

Одна з курсанток – Олександра Гуй, донька священика з Кіровоградщини. Їй ампутували ногу, медики наразі не впевнені, чи вдасться зберегти другу.