Дорожники пояснили, чому руйнується міст, який реконструювала команда ексголови ОДА

Перегляди: 1879

Дорожники пояснили, чому руйнується шляхопровід, відомий у народі під назвою «Міст біля Канатового», передає CBN.

На відео, які опублікував на ютуб каналі блогер Олексій Хмара, видно, як потріскався тротуар. Від водовідведення з одного боку дороги взагалі залишилися тільки шматки бетону. Огорожу мосту біля Канатового на Знамʼянській трасі зігнуло після того, як у неї врізалася вантажівка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я буквально сьогодні розмовляла з підрядниками. До середини наступного тижня вони обіцяють все владнати. Вони у нас вже в місці. Сьогодні мають розпочати демонтаж пошкоджених бар’єрних огороджень. Це не критично. Тим більше, що міст ще не зданий в експлуатацію. Ми як планували здати його в кінці серпня, так і здамо», - розповіла заступниця начальника Служби автомобільних доріг в області Жанна Петрович.

Про реконструкцію шляхопроводу CBN писало на початку червня, коли ОДА ще очолював Андрій Балонь. 25 червня правоохоронці провели обшук в орендованому родиною Балонів будинку на 380 квадратних метрів (вилучивши звідти майже 14 мільйонів гривень готівкою), а самого Балоня та його спільника затримали за підозрою в корупції.