Дівчата, яких збив п’яний майор у Києві, потребують допомоги

Перегляди: 3380

Дівчата, які постраждали в ДТП з п’яним майором за кермом авто, потребують допомоги.

Про це у Facebook повідомив лікар Роман Бенцак.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Молодші лейтенанти медичної служби, військові лікарі Гуй Олександра, зараз у важкому стані, їй ампутували одну ногу, за другу наразі боряться; Ніколаєва Тетяна, якій також ампутували одну ногу, стан дівчини стабільно важкий; Николин Галина, якій вдалось зберегти обидві ноги попри важкі переломи», - ідеться в дописі.

Бенцак закликає небайдужих допомогти дівчатам.

«Ми колеги цих дівчат і максимально просимо вашої допомоги, - написав він. - Для попередження шахрайства прикріплюю карту дівчини нашого курсу, яка погодилась збирати кошти і за все звітуватиме».

Номер картки: 5457 0822 2217 5619. Семьошкіна Ольга Русланівна (подруга Олександри, Галини і Тані, очевидець трагедії). Тел.: +38 066 839-30-56.

Нагадаємо, 25 серпня на території військової частини на вулиці Зоологічній у Києві п’яний офіцер на авто збив трьох курсанток Військово-медичної академії.

Дівчат госпіталізували в тяжкому стані з переломами кінцівок. Двом із них довелося ампутувати ноги. Зловмисника затримали на місці. 46-річний військовий керував автомобілем, що перебуває в розшуку.

Одна з курсанток – Олександра Гуй, донька священика з Кіровоградщини. Їй ампутували ногу, медики наразі не впевнені, чи вдасться зберегти другу.