«Час пік» із Кропивницького завоював на міжнародному фестивалі 5 найвищих нагород (ФОТО)

Перегляди: 1611

Народний художній хореографічний ансамбль «Час пік» став учасником ХІІ Міжнародного дитячого та молодіжного фестивалю пісні і танцю «Об'єднаймо дітей мистецтвом» і отримав п’ять перших місць у хореографічному конкурсі, передає CBN.

Фестиваль у Кропивницькому традиційно відбувся за підтримки культурно-мистецького фонду «Перспектива». Цього року в ньому взяли участь 3 622 таланта з десяти країн світу. Свої відео для участі в онлайн-фестивалі присилали Індія, Польща, Канада, Сербія, Білорусія, Молдова, Румунія, Кувейт, Азербайджан. З України у фесті взяли участь 90 танцювальних колективів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Хореографічній конкурс включав наступні номінації: народно-сценічний танець, естрадна хореографія, бальний танець, сучасна хореографія, вільна танцювальна категорія. У найбільшому некомерційному фесті України «Час пік» отримав п’ять перших і одне друге місце.

«На конкурс ми надіслали виступи з нашого ювілейного концерту з новими номерами», — розповіла керівниця ансамблю Ірина Мурована.

Під час карантину колектив «Час пік» брав участь у трьох онлайн-конкурсах — міжнарoднoму фестивалі «Самoцвіти», фестивалі-кoнкурсі талантів «Твoя мрія» та «Гоголівський край» і в усіх отримав гран-прі.