У Кропивницькому в рамках масштабного фестивалю вчетверте встановили рекорд України (ФОТО)

Перегляди: 709

30 серпня під час ХІІ Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», який пройшов у Кропивницькому в онлайн-форматі, зафіксували рекорд України.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цього року у некомерційному фестивалі «Об’єднаймо дітей мистецтвом» взяла участь рекордна кількість творчих дітей – понад 3600. Учасниками були вокалісти та танцюристи з 10 країн світу.

Відтак представник Національного реєстру рекордів України Олександр Кушпіта зафіксував національний рекорд в номінації «Найбільша кількість одночасної участі дітей та молоді з різних країн світу у міжнародному фестивалі, що проводився дистанційно». Одночасна кількість учасників фестивалю цьогоріч склала 3622 особи. Кушпіта поспішив привітати з четвертим рекордом фестивалю організаторів заходу – засновника культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова та виконавчого директора фонду Олександру Ткаченко.

«Національний реєстр рекордів України засвідчує дуже яскраву подію для всієї країни. Кропивницький вже не вперше відзначився танцювальними рекордами, але сьогодні дуже надзвичайна подія – новий рекорд України в номінації "Найбільша кількість одночасної участі дітей та молоді з різних країн світу в міжнародному фестивалі, що проводився дистанційно" – це 3622 особи», - привітав Кушпіта, вручивши організаторам фестивалю сертифікат, що підтверджує встановлення рекорду.

«3622 людини – це серйозно. Дуже дякую журі за вашу працю, а також вітаю всіх зі встановленням нового рекорду України. Ми вкотре довели, що ми танцювальна столиця України. Вітаю всіх!» - подякував учасникам фестивалю засновник культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артем Стрижаков.

Після цього на Театральній площі відбувся гала-концерт та нагородження переможців. Гран-прі з вокалу здобули вихованці столичного вокально-хорового колективу «Любава». Гран-прі з сучасної хореографії дісталося колективу сучасного танцю Emotion з Запоріжжя. Супер гран-прі фестивалю отримав сербський фольклорний ансамбль VILA з міста Нові-Сад.

Фотогалерея