Недотримання умов карантину обійшлося підприємцю з Голованівська у 17 тисяч

Перегляди: 792

У Побузькому Голованівського району фахівці Держпродспоживслужби в області виявили низку порушень у магазині з кафетерієм, передає CBN з посиланням на пресслужбу відомства.

У заклад допускали відвідувачів без захисних масок, були відсутні дезінфекційні засоби – відповідно обробка контактних і робочих поверхонь не проводилася, відсутні також антисептичні спиртовмісні засоби для обробки рук працівників і відвідувачів, не нанесена розмітка для дотримання дистанції та відсутні інформаційні матеріали для відвідувачів та працівників про коронавірус і дотримання карантину.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За вчинене адміністративне правопорушення представники Держпродспоживслужби склали протокол на власника. Суд визнав його винним та наклав штраф на суму 17 тисяч гривень.

Всього з початку карантину фахівці Держпродспоживслужби разом з представниками Нацполіції здійснили в області 17 565 обстежень суб’єктів господарювання, порушення виявили при 2809 обстеженнях (16 %).