Митрополит Епіфаній дасть прес-конференцію в CBN

Перегляди: 861

Прес-конференція Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія відбудеться о 18:00 4 вересня у прес-центрі CBN.

Спікери:

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

- Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній;

- голова Синодального управління військового духовенства Православної Церкви України Митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан;

- єпископ Кропивницький і Голованівський, керуючий Кропивницькою єпархією Преосвященний Марк.

18:00 4 вересня, Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).

Замовити залу для прес-конференції, брифінгу тощо -

(050) 977-73-73.

Нагадаємо, 15 грудня 2018 року в Софійському соборі Києва відбувся об’єднавчий собор. Перед собором самоліквідувалися Українська автокефальна православна церква та Українська православна церква Київського патріархату. Ієрархи цих церков за участі двох ієрархів Української православної церкви Московського патріархату створили Православну Церкву України. Шляхом голосування новим предстоятелем обрали Епіфанія з титулом Митрополит Київський і всієї України.

9 січня 2019 року всі єпископи на синоді Вселенського патріархату поставили свої підписи під Томосом – документом, який надав Православній Церкві України автокефалію.