Реперка з Кіровоградщини мітингує під кабміном проти заборони концертів (ВІДЕО)

Перегляди: 2754

Alyona Alyona, Аліна Паш, Андрій Джеджула, Ольга Полякова та інші представники вітчизняного шоу-бізнесу мітингують під Кабінетом Міністрів проти часткової заборони проведення концертів.

Про це пише низка ЗМІ, зокрема «Українська правда» і «24 канал».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В руках у протестувальників плакати: «Нас не чують», «Карайте винних, а не всіх підряд», «Ми проти дискримінації», «Кабмін, не порушуй конституцію».

Alyona Alyona виклала в Instagram відео, в якому виступила проти обмежень для представників музичної індустрії, які діють вже пів року. Вона закликала уряд дозволити концерти і виступи наживо.

Артистка наголосила, що музикантам, аби залишатись на плаву та утримувати свої команди, необхідно виступати. У ролику вона звернулась до президента України Володимира Зеленського, прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та міністра охорони здоров'я Максима Степанова з вимогою створити план виходу з кризи для музичної індустрії.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Альона (@alyona.alyona.official)

Нагадаємо, нaрaзі нa території Кіровогрaдщини встaновлено «зелений» рівень епідемічної небезпеки, тож зa умови дотримaння сaнітaрних і протиепідемічних зaходів проведення концертів в облaсті дозволяється.