У селищі Новому збудують станцію підзарядки тролейбусів з автономним ходом

Перегляди: 1766

У Новому заплановане будівництво станції підзарядки тролейбусів з автономним ходом – ще 10 таких машин місто має невдовзі придбати.

Про це йдеться у статті «України-Центр».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Селище Нове завжди було мікрорайоном міста, переважна більшість його жителів працює в місті, - сказав у коментарі виданню міський голова Кропивницького Андрій Райкович. - Ми мали узаконити нарешті цей "громадський шлюб", забезпечити їх усіма можливостями, які має місто. Це нормальне водопостачання, теплопостачання, соціальна інфраструктура. Ми ці питання вирішили. Раніше в зимовий період для опалення селища запускали промислову котельню, розраховану на забезпечення теплом великого виробництва. Через це собівартість тепла там була в рази більшою, ніж у комунальних підприємствах Кропивницького. Ми ввели в експлуатацію нову модульну котельню, повністю замінили теплові мережі. Це близько 20 мільйонів гривень з бюджету міста, непідйомна ноша для селищного бюджету. Так само, як утримання шкіл, поліклінічного об’єднання… Сьогодні ми плануємо зокрема капітальний ремонт вулиці Металургів, уже до кінця року селище з містом з’єднає не тільки автобусний, а й тролейбусний рух…»

ЧИТАЙТЕ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ:

П’ять років з Райковичем: що маємо?