Виконком Кропивницького вимагає від «Теплоенергетика» погасити борги

Перегляди: 796

Опалювальний сезон у Кропивницькому почнеться, якщо протягом трьох днів середньодобова температура не перевищуватиме вісім градусів тепла.

Про це йдеться в проекті рішення виконкому міськради обласного центру.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У документі також сказано: «Комунальному підприємству “Теплоенергетик” вжити невідкладних заходів щодо погашення заборгованості за спожитий газ та послуги з його транспортування перед НАК "Нафтогаз України" та ВАТ “Кіровоградгаз”, забезпечити укладання договорів на постачання природного газу та отримати планові обсяги (номінації) споживання природного газу в НАК "Нафтогаз України" до початку опалювального сезону2020/2021року».

Нагадаємо, міський голова Кропивницького Андрій Райкович своїм розпорядженням створив робочу групу, яка займеться питаннями КП «Теплоенергетик».

На початку червня через борг у п’ять мільйонів гривень перед Кіровоградською енергопостачальною компанією і ВАТ «Кіровоградобеленерго» «Теплоенергетик» відключили від електропостачання.