У Кропивницькому ветерани війни з Росією відверто поговорили з перевізниками

Перегляди: 2568

У Кропивницькому сьогодні, 4 вересня, відбулася робоча зустріч з приводу перевезення ветеранів у громадському транспорті.

Обласний ресурсний центр допомоги учасникам АТО та ВПО ініціював зустріч громадських організацій та формувань з перевізниками обласного центру, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Головним було питання про виконання Закону про соціальний статус ветеранів. Останнім часом побільшало випадків, коли водії маршрутних транспортних засобів відмовляються везти пільговиків, або не зупиняються на зупинці при вигляді людини у формі, чи дозволяють собі вживати непристойні слова на адресу ветеранів.

Результатом зустрічі стало спільне рішення: ветерани погоджуються доброчинно користуватися пільгою, відповідно до розпорядження міської влади з 9:00 до 15:00, а перевізники проведуть виховну роботу з водіями транспортних засобів. У випадку подовження негідного ставлення до ветеранів та учасників бойових дій громадські об’єднання ветеранів залишають за собою право провести виховні заходи з водіями в межах чинного законодавства.