Начальниця лісгоспу Кіровоградщини купила будинок і землю під Києвом за 2 млн

Перегляди: 15948

Начальниця Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко внесла зміни до декларації - чиновниця придбала земельну ділянку й будинок у селі Підгірці в передмісті Києва.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ділянка має площу 1,5 тисячі квадратних метрів, будинок - 283,4 «квадрату». Вартість придбання - близько двох мільйонів гривень.

Відповідно до попередньої декларації, Наталія Ревенко задекларувала у 2019 році 607 тисяч гривень загального сімейного доходу. На зберіганні готівкою у подружжя було по дві тисячі доларів та євро. Крім того, перед родиною стояли ще й матеріальні зобов’язання: договір лізингу передбачав виплату 417 тисяч гривень.

Станом на минулий рік сім’ї належали невеликий будинок, земельна ділянка, складське приміщення та гараж у Кропивницькому, ще один будинок у Новоархангельську, шість земельних ділянок загальною площею 7,28 га, гараж і вантажний автомобіль DAF.

Чоловік Наталі Ревенко Олександр займається сільським господарством, але за 2019 рік отримав доходів (разом з пенсією) на суму трохи більше 300 тисяч гривень.